Exportovat (0) Tisk
Rozbalit vše
Expand Minimize

Server sítě Microsoft: Automaticky odpojit uživatele po uplynutí doby přihlášení (místní)

Server sítě Microsoft: Automaticky odpojit uživatele po uplynutí doby přihlášení (místní)

Popis

Toto nastavení zabezpečení určuje, zda budou po vypršení doby pro přihlášení k uživatelskému účtu odpojeni uživatelé, kteří jsou připojeni k místnímu počítači. Tyto hodnoty nastavení ovlivní součást SMB (Server Message Block).

Pokud je tato zásada povolena, po vypršení platnosti přihlášení klienta budou klientské relace se službou SMB budou násilně odpojeny.

Pokud jsou tyto zásady zakázány, bude možné po vypršení platnosti přihlášení klienta navázanou relaci klienta zachovat.

Výchozí nastavení: Nedefinováno.

Konfigurace tohoto nastavení zabezpečení

Otevřete příslušnou zásadu a ve stromu konzoly rozbalte následující cestu: Konfigurace počítače\Nastavení systému Windows\Nastavení zabezpečení\Místní zásady\Možnosti zabezpečení\

Podrobné pokyny týkající se konfigurace zásad zabezpečení naleznete v tématu Změna nastavení zabezpečení u objektu zásad skupiny.

Další informace naleznete v tématech:

Byl tento obsah pro vás užitečný?
(Zbývající počet znaků: 1500)
Děkujeme za váš názor.

Obsah vytvořený komunitou

Přidat
Zobrazit:
© 2014 Microsoft