Slette en brukerkonto

 

Gjelder: Forefront Online Protection for Exchange

Emne sist endret: 2012-07-09

Hvis du vil fjerne en brukerkonto, kan du slette brukerkontoen. Når du sletter en brukerkonto fjernes alle kontoinnstillinger. Hvis du vil midlertidig begrense en brukers tilgang til Forefront Online Protection for Exchange (FOPE)-tjenestene, kan du deaktivere den tilknyttede brukerkontoen. Når du deaktiverer en brukerkonto, begrenses brukerens tilgang til FOPE-tjenestene, men det fjerner verken kontoen eller tilhørende innstillinger.

Slette en brukerkonto
  1. Gå til kategorien Administrasjon, og klikk deretter kategorien Brukere.

  2. I ruten Alle brukere merker du av for avmerkingsboksene ved siden av alle kontoene du vil deaktivere. Deretter klikker du knappen Deaktiver.

  3. Når du blir bedt om det, klikker du OK for å bekrefte at du vil deaktivere kontoen.

  4. I kategorien Brukere i ruten Visninger klikker du Deaktiverte brukerkontoer.

  5. I ruten Deaktiverte brukerkontoer merker du av for avmerkingsboksene ved siden av alle kontoene du vil slette. Deretter klikker du Slett-knappen.

  6. Når du blir bedt om det, klikker du OK for å bekrefte slettingen.

NoteObs! 
Slettefunksjonen er bare tilgjengelig for kunder som ikke abonnerer på Exchange Hosted Archive-tjenesten. Når en brukerkonto er slettet, kan den ikke gjenopprettes. Alle innstillinger og tillatelser for brukeren vil slettes fra FOPE administrasjonssenteret.
 
Vis: