Planovi licenciranja za Microsoft Dynamics CRM Online

Važi za: CRM Online

Microsoft Dynamics CRM Online obezbeđuje model licenciranja na različitim nivoima. Ovo su ključne pogodnosti:

  • Fleksibilnost. Možete da kombinujete i uparujete različite tipove licenci kako biste izašli u susret specifičnim potrebama vašeg posla u ujedno uštedeli novac.

  • Odličan odnos cene i kvaliteta. Možete da izaberete neku od izuzetno konkurentnih ponuda sa niskom ukupnom cenom za vlasništvo.

  • Jasnoća. Licence nabavljate na osnovu funkcionalnosti koje su vam potrebne, a ne na osnovu toga kako pristupate sistemu.

  • Paritet. Koristite konzistentan model licenciranja koji se jednako primenjuje na rešenja na mreži kao i na lokalna rešenja izrađena u sistemu Microsoft Dynamics CRM.

  • Mobilni pristup. Podacima u sistemu CRM možete da pristupate sa mobilnog uređaja bez dodatnih troškova.

noteBeleška
Svaki CRM Online nalog sadrži jednu proizvodnu instancu i najmanje 5 GB prostora za skladištenje. Možete da kupite dodatan kapacitet na osnovu raspoloživog prostora za skladištenje i sopstvenih poslovnih potreba.

Možete da izaberete neki od ovih planova:

  • Essential. Obezbeđuje pristup prilagođenim aplikacijama izrađenim na platformi Microsoft Dynamics CRM.

  • Basic. Obezbeđuje pristup osnovnim entitetima: poslovnim kontaktima, kontaktima, potencijalnim klijentima i predmetima. Plan Basic takođe pruža pristup izveštajima, kontrolnim tablama, vizuelizacijama i prilagođenim aplikacijama.

  • Professional. Obezbeđuje pristup svim mogućnostima u sistemu Microsoft Dynamics CRM, uključujući prodaju, marketing i korisnički službu.

  • Enterprise. Obezbeđuje pristup svim mogućnostima u sistemu Microsoft Dynamics CRM, uključujući prodaju, marketing i korisnički službu. Pruža i neograničen pristup uslugama Microsoft Social Engagement, Objedinjena konfiguraciona tabla i Microsoft Dynamics Marketing.

noteBeleška
Uz 25 i više plaćenih Professional korisničkih licenci, 25 ili više plaćenih Enterprise korisničkih licenci ili 25 ili više plaćenih korisničkih licenci u kombinaciji Professional i Enterprise, dobijate i jednu dodatnu neproizvodnu instancu.
Za svakih 20 plaćenih Professional licenci, 20 plaćenih Enterprise licenci, ili 20 plaćenih licenci u kombinaciji Professional i Enterprise, kapacitet za skladištenje raste za 2,5 GB, do maksimalnih 50 GB bez dodatnih troškova.

Informacije o licenciranju potražite u članku Određivanje cena i licenciranje za Microsoft Dynamics CRM.

Takođe pogledajte

Send comments about this topic to Microsoft.
© 2015 Microsoft. All rights reserved.
Show: