Primena Office 365 grupa

Važi za: CRM Online

Office 365 grupe, dostupan sa Dynamics CRM Online, pruža novo okruženje za saradnju sa Microsoft Office 365 korisnicima koji ne koriste CRM. Na primer, koristite Office 365 grupe kada prodajni tim ima veliku mogućnost za poslovanje i potrebne su informacije o više ljudi koji nemaju pristup programu CRM. Office 365 grupe pruža jednu lokaciju za deljenje dokumenata, razgovora, sastanaka i beležaka. Možete da omogućite Office 365 grupe za bilo koji entitet.

Use Office 365 Groups to collaborate

ImportantVažno
Ova preliminarna funkcija je dostupna u izdanju Ispravka 1 za CRM Online 2015 i samo na engleskom jeziku.

Da biste poslali povratne informacije o ovoj funkciji, najpre registrujte nalog na lokaciji „Microsoft Connect“, a zatim prosledite povratne informacije.

Omogućavanje pregleda grupa u usluzi Office 365

Office 365 grupe is a CRM rešenje vi dobijate od svog Office 365 portal za administratore.

noteBeleška
Korisnici moraju da imaju podešeno Exchange poštansko sanduče da bi koristili Office 365 grupe. Exchange je već pravilno konfigurisan za Microsoft Dynamics CRM Online organizacije kao deo sistema Office 365. Takođe je potrebno da omogućite SharePoint integraciju zasnovanu na serveru da biste videli dokumente u Office 365 grupi, ne morate da koristite SharePoint integraciju, samo podesite vezu.

Više informacija: Podešavanje SharePoint integracije

 1. Potražite Office 365 centar administracije i prijavite se koristeći akreditive Office 365 globalnog administratora ili CRM sistemskog administratora.

 2. Izaberite stavke Administrator > CRM.

 3. Izaberite karticu Instance.

 4. Izaberite svoju instancu, a zatim odaberite stavku Rešenja.

 5. Izaberite Office 365 grupe, a zatim odaberite Instaliraj.

 6. Pregledajte uslove korišćenja usluge, a zatim odaberite Instaliraj.

Nakon završetka instalacije rešenja, možete da konfigurišete Office 365 grupe.

noteBeleška
Kada instalirate rešenje, vaša CRM Online lokacija na kratko vreme prelazi u režim rada van mreže, radi održavanja. Preporučujemo da instalirate rešenje koje najmanje utiče na korisnike.

Provera obaveznih privilegija

Bezbednosna privilegija ISV proširenja potrebna je za korišćenje Office 365 grupe. Možete da dodate ili uklonite ovu privilegiju iz prilagođenih ili podrazumevanih bezbednosnih uloga tako da zadovoljava vaše poslovne potrebe. Ako korisnik nema ovu privilegiju, neće moći da vidi stavku Office 365 grupe u navigacionom meniju zapisa.

Koristite sledeće korake da biste proverili bezbednosne privilegije za bezbednosnu ulogu:

 1. Idite na Postavke > Bezbednost. (Kako da stignem tamo?).

 2. Izaberite stavku Bezbednosne uloge.

 3. Odaberite bezbednosnu ulogu > kartica Prilagođavanje.

 4. U odeljku Razne privilegije pregledajte postavku privilegije ISV proširenja. Ako bezbednosna uloga nema postavku privilegije ISV proširenje, možete da je podesite pomoću sledeće procedure.

 1. Idite na Postavke > Bezbednost. (Kako da stignem tamo?).

 2. Izaberite stavku Bezbednosne uloge. Izaberite bezbednosnu ulogu za koju želite da ima pristup sistemu Office 365 grupe, na primer, prodavac.

 3. Odaberite karticu Prilagođavanje i proverite da li su sva ISV proširenja podešena na Organizacija. Ako nisu, odaberite ISV proširenja.

 4. Odaberite Sačuvaj i Zatvori da biste sačuvali promene u bezbednosnoj ulozi.

Konfigurisanje Office 365 grupe

Kada omogućite Office 365 grupe, možete da ih omogućite za svaki entitet. Članstvo u bezbednoj grupi je povezano sa entitetom. Vi konfigurišete Office 365 grupe u CRM Online.

 1. U CRM Online odaberite stavku Postavke > Office 365 grupe.

 2. Na stranici Postavke Office 365 grupa, odaberite Dodaj konfiguraciju i odaberite entitet sa padajuće liste. Ponovite ovaj korak za svaki entitet koji želite da omogućite.

 3. Opcionalno možete da odaberete Automatsko kreiranje za entitet da bi se nova grupa automatski kreirala kada se kreira nov zapis za taj entitet. Međutim, preporučujemo da odaberete ovu opciju samo za entitete koji najčešće zahtevaju saradnju velikih grupa.

 4. Kada dodate sve entitete koje želite da omogućite za Office 365 grupe, odaberite Objavi sve.

  Sva prilagođavanja sistema na čekanju će biti objavljena, uključujući one koje ste sačuvali, ali niste objavili u drugoj oblasti.

Poznati problemi

Morate da imate najnoviju verziju sistema CRM Online, Ispravka 1 za CRM Online 2015, da biste instalirali pregled za Office 365 grupe. Ako pregled za Office 365 grupe nije dostupno rešenje u usluzi CRM Online centar administracije, ali pri pokušaju instalacije primite grešku „Instaliranje rešenja nije uspelo. Pokušajte ponovo kasnije. Ako se problem i dalje bude javljao, obratite se korisničkoj podršci“, moraćete da ažurirate instancu sistema CRM Online da biste mogli da instalirate pregled za Office 365 grupe.

Takođe pogledajte

Send comments about this topic to Microsoft.
© 2015 Microsoft. All rights reserved.

Community Additions

Show: