Upravljanje skladištem za Microsoft Dynamics CRM Online

Važi za: CRM Online

Možete da upravljate kapacitetom skladišta za podatke vašeg preduzeća vezano za vašu pretplatu na Microsoft Dynamics CRM Online. Tip pretplate koju kupite određuje veličinu skladišta koja se u početku dodeljuje vašem preduzeću. Ako vam ponestane prostora za skladištenje, možete da dodate još.

Takođe, možete dobiti prostor za skladištenje brisanjem bespotrebnih podataka u CRM Online. Da biste izbrisali podatke, morate imati bezbednosnu ulogu CRM Online administratora sistema.

ImportantVažno
Izbrisane podatke ne možete da povratite. Pre nego što izbrišete podatke, uverite se da ih imate sačuvane na bezbednoj lokaciji ili da im više nisu potrebni.

Više informacija: Razumevanje skladišta i obaveštenja o skladištu u sistemu Microsoft Dynamics CRM Online

Ako ukupan skladišni prostor koji koriste sve vaše Microsoft Dynamics CRM organizacije iznosi 100% ili više raspoloživog prostora za skladištenje, korisnici u organizaciji neće moći da unose podatke ni da kreiraju zapise, ali će moći da pregledaju podatke.

  1. Idite na stavku Podešavanja > Administracija. (Kako da stignem tamo?)

  2. Izaberite stavku Resursi u upotrebi.

  3. Pregledajte iskorišćeno skladište.

  1. Prijavite se u Office 365 centar administracije pomoću Office 365 naloga globalnog administratora.

  2. Odaberite stavku Kupite usluge.

  3. U okviru pretplate za Microsoft Dynamics CRM Online odaberite Dodaj još.

  4. U okviru opcionalnih dodataka unesite željenu veličinu prostora za skladištenje u gigabajtima, a zatim nastavite sa procesom porudžbine.

    Ako ste pretplatu platili kreditnom karticom, sav dodatni prostor za skladištenje koji poručite biće dostupan odmah nakon što dobijete potvrdu porudžbine. Ako su vam plaćanja pretplate fakturisana, od vas može biti zatraženo da popunite obrazac za kreditnu sposobnost. U tom slučaju, dodatni prostor za skladištenje neće biti dostupan dok se ne obavi provera.

Takođe pogledajte

Send comments about this topic to Microsoft.
© 2015 Microsoft. All rights reserved.

Community Additions

Show: