Šta je Office 365 i u kakvom je odnosu sa uslugom CRM Online?

Važi za: CRM Online

Office 365 predstavlja skup usluga na mreži dizajniranih tako da zajedno omogućavaju pristup e-pošti, deljenje datoteka i sastanke na mreži za preduzeća sa bilo kog mesta. Office 365 obuhvata funkcije koje omogućavaju administratorima da dodaju korisnike, upravljaju lozinkama i licencama i još mnogo toga. Microsoft Dynamics CRM Online koristi prednosti Office 365 funkcija administracije za jednostavnije upravljanje korisnicima. CRM Online korisnici se kreiraju i njima se upravlja u Office 365 centru administracije. .

Pretplata na CRM Online ne uključuje Office 365 aplikacije, kao što su Exchange Online ili SharePoint Online. Integrisanjem Office 365 aplikacija i pretplate na CRM Online možete značajno da poboljšate iskustvo saradnje na mreži za svoju kompaniju. Međutim, to zahteva posebnu kupovinu. Više informacija: Dodavanje Office 365 usluga na mreži

Informacije o postupku integracije usluge CRM Online i Office 365 funkcija potražite u odeljku Dodavanje usluga na mreži iz sistema Office 365.

TipSavet
Pogledajte i mogućnosti sakupljanja i vizuelizacije podataka sa uslugom Power BI za Office 365. Osim toga, u okviru poruke na blogu Dynamics CRM Online u usluzi Power Query možete da vidite prezentaciju integracije usluga Power BI i Microsoft Dynamics CRM Online.

Ovi video zapisi pružaju kratak pregled Office 365 usluga za preduzeća:

Takođe pogledajte

Send comments about this topic to Microsoft.
© 2015 Microsoft. All rights reserved.

Community Additions

Show: