Instalacija programa Microsoft Dynamics CRM za Outlook

Važi za: CRM Online

Mnogim korisnicima je lakše i više im odgovara da rade sa Microsoft Dynamics CRM Online podacima kroz Outlook, poznatom aplikacijom interfejsa koju možda već koriste. Ovaj odeljak nudi informacije u vezi zahteva hardvera i softvera i u vezi instaliranja Microsoft Dynamics CRM za Outlook na kompjuter korisnika.

Dynamics CRM za Outlook je besplatno preuzimanje koje integriše Microsoft Dynamics CRM Online u Outlook interfejs tako da korisnik može efikasno da radi i sa e-poštom i sa Microsoft Dynamics CRM Online podacima.

Više informacija: Microsoft Dynamics CRM for Outlook hardware requirements i Microsoft Dynamics CRM for Outlook software requirements

Korisnik može da preuzme Dynamics CRM za Outlook u okviru Microsoft Dynamics CRM Online tako što će da klikne na Get CRM za Outlook na traci za poruku.

Administratori će pronaći detaljna uputstva za instalaciju u Install CRM for Outlook .

TipSavet
Ako naiđete na probleme prilikom instaliranja ili konfigurisanja programa Dynamics CRM za Outlook, pogledajte odeljak Troubleshooting and things to know about Microsoft Dynamics CRM for Outlook.

Takođe pogledajte

Send comments about this topic to Microsoft.
© 2015 Microsoft. All rights reserved.
Show: